Victor Markink: Time to say goodbye

07 juli 2020


Beste tennis vrienden,

Na vier hele fijne jaren ga ik afscheid nemen van de club in oktober. Ik heb hier altijd met heel veel plezier gewerkt en samengewerkt met het bestuur.

We zijn samen een nieuwe weg ingeslagen bij de club en hadden als doel dat er weer veel meer tennislessen zouden komen. Ons streven was 2 lesdagen en met een beetje geluk naar 3 lesdagen. We zijn begonnen met 12 senioren en inmiddels zijn we de 80 les hebbende senioren voorbij. De jeugdlessen hebben inmiddels ook structuur gekregen en loopt naar ieders tevredenheid.

Ik heb de club in de jaren leren kennen als een gezellige vereniging met enthousiaste commissieleden die zich actief inzetten voor de club. Ook na de lessen is het altijd goed toeven aan de bar en smaakten de paulaners prima. Echter aan alle mooie samenwerkingen komt een eind en ga ik mijn geluk zoeken bij een van de grotere verenigingen in Twente. TV Denekamp heeft mij gevraagd het totale technische plaatje van de vereniging op mij te nemen en ik ga mij daarvoor 10 uur in de week inzetten. Daarnaast heeft de club heeft mij gevraagd om een selectie programma op te zetten voor zowel de jeugd als de senioren. Verder zal ik er maximaal 15 uur in de week les geven. Deze aanbieding sloot zo mooi aan op mijn werkzaamheden als salesmanager op de Twentsche golfclub dat ik dat niet kon laten gaan. En kwam ik tot de conclusie het is time to say goodbay.

Ik wens iedereen het allerbeste en tot ziens!

Victor Markink

Nieuwscategorieën