Clubhuis open per juli

21 juni 2020


Zoals het er nu uitziet mag ons clubhuis vanaf 1 juli 2020 weer open! De barcommissie is druk bezig om hier alle voorbereidingen voor te treffen. De openstelling is opnieuw een fijne verruiming van de maatregelen, maar tegelijkertijd beseffen we dat de gezelligheid zoals we die kennen in een andere setting opgestart moet worden. Het Weersel Open kan immers geen doorgang krijgen en ook de voorjaarscompetitie is verplaatst naar het najaar. Dit gaf aanleiding om zowel naar de openingstijden als alternatieve activiteiten te kijken. Op veler verzoek zullen we het clubhuis op een vast moment openstellen en daarnaast een activiteit voor de leden te organiseren.

Gedurende de periode donderdag 2 juli 2020 tot en met donderdag 27 augustus 2020 is het clubhuis elke donderdagavond geopend van 18.30 uur tot 23.30 uur. Afhankelijk van de animo wordt dit in de komende periode uitgebreid met een andere middag of avond. Buiten de vaste openingsavond kunnen de teams met eigen sleutel (of de sleutel van het trefpunt) gebruik maken van het clubhuis. Hiervoor blijft uiteraard gelden dat je je aan de richtlijnen houdt.

Wil je helpen door een bardienst te draaien? Plan jezelf dan in op een voor jouw geschikt moment. Dit kan vanuit de club-app, onder het tabblad “Club” en vervolgens “Diensten”. Klik op de gewenste en beschikbare dienst en schrijf je in.

Nieuwscategorieën