Terug naar overzicht

Laddercompetitie

Tennispark T.V. Weerselo
1-7-2020 18:00 - 31-8-2020 20:00
Anke Lansink

Nu de competities en de meeste toernooien verplaatst en/of afgelast zijn hebben we een alternatief voor alle leden vanaf 18 jaar. Gedurende de periode 1 juli 2020 tot en met zondag 30 augustus 2020 kun je namelijk meedoen aan de laddercompetitie. De laddercompetitie is een interne competitievorm waarbij spelers tegen andere spelers op de ladder tennissen. Win je een wedstrijd? Dan kun je stijgen op de ladder. Verlies je? Dan kun je dalen op de ladder. Als je dus het meeste gewonnen hebt dan sta je aan het einde van de competitie op de bovenste trede van de ladder en win je naast het grote aanzien van alle leden tevens eeuwige roem.

Er worden dubbels gespeeld die maximaal 1 uur duren en degene met de meeste gewonnen games is winnaar. Dubbels mogen bestaan uit 2 dames, 2 heren of mix. Alle vormen zijn dus toegestaan. In de bijgevoegde handleiding vind je aanvullende informatie over hoe het werkt. Nogmaals, de laddercompetitie is een laagdrempelige manier om elkaar uit te dagen tot een wedstrijd. Voor de nieuwe spelers een uitstekende manier om ervaring op te doen en andere leden te ontmoeten en last but not least: vooral een gezellige manier om wat reuring op het park te krijgen.

Inschrijven voor de laddercompetitie kan per direct via de de club-app! Ga hiervoor via het tabblad “spelen” naar “wedstrijden” en tot slot naar “laddercompetitie”.

  Terug naar overzicht