RABO Clubkas campagne

06 maart 2019


Rabo Clubkas Campagne en jouw stem is geld waard
 
Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 125.000,- beschikbaar!
 
Stemmen
Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. TVW ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
 
Oproep aan alle klanten
Het is belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij willen deze bijdrage namelijk gebruiken voor de jeugdleden. Hierbij valt te denken aan acties om nieuwe jeugdleden te werven (waaronder schooltennis), maar ook de doorontwikkeling van onze huidige jeugdleden.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan TVW tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost
 
Bedankt voor jouw steun! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 541 661 912

Address

Stadlohnallee 7
7595 BP Weerselo