Buurttennis 2019

03 september 2019


Het eerste buurttennis toernooi heeft afgelopen week plaatsgevonden.

Vijf dagen lang hebben vele Weerselo'ers (47 teams) zich van hun sportieve kant laten zien op de zonnige tennisbaan van Weerselo. Als organisatie kijken wij terug op een geslaagde week. Natuurlijk was dit zonder jullie medewerking en enthousiasme niet mogelijk geweest. Daarom willen we graag via deze weg alle vrijwilligers, buurt-contactpersonen, deelnemers en en alle andere betrokkenen bedanken! Alle dagen was het gezellig en spannend op de banen.

Op zondag werden de finales gespeeld. Na een hele dag strijden is uiteindelijk de Kolberinksmaat 2 er met de eerste plek vandoor gegaan. Zij zijn naar huis gegaan met de wisselbokaal en een Twentse plank van slagerij Blokhuis.

Het Eertman 2 heeft de aanmoedigingsprijs gewonnen. Dit team lag de eerste speelronde al uit het spel, maar desondanks zijn zij wel elke dag aanwezig geweest op de tennisbaan om andere teams aan te moedigen en te zorgen voor een goede baromzet. Nogmaals gefeliciteerd Kolbrinksmaat 2 met het behalen van de eerste plaats en Het Eertman 2 met jullie aanmoedigingsprijs.

Wie weet tot volgend jaar!

De organisatie

Nieuwscategorieën