Busreis Gerry Weber Open 2018 op dinsdag 19 juni

Tennispark
19-6-2018 09:00 - 19-6-2018 22:00


Wanneer: dinsdag 19 juni van 9:00 uur tot 22:00 uur
Kosten: € 40,- p.p. voor busreis + toegangsbewijs
Opgave: t/m zondag 11 februari

Afgelopen jaar is voor de eerste keer een busreis georganiseerd naar het sterk bezette "Gerry Weber Open" van Halle (D). Daar hebben we onder andere Roger Federer live in actie gezien. Het is zelfs iemand (we noemen geen namen) gelukt om een door Federer gesigneerde tennisbal mee naar Weerselo te nemen! Naast Roger Federer doen ook dit jaar onder andere Alexander Zverev, Kei Nishikori en onze Nederlandse nummer 1 Robin Haase mee.

Het toernooi wordt gespeeld van 18 tot 24 juni. Er wordt op dinsdag 19 juni een busreis georganiseerd, zodat ook jij dit geweldige evenement van dichtbij kunnen meemaken. In totaal zijn 36 plaatsen beschikbaar. Minderjarigen zijn tevens van harte welkom, maar alleen onder begeleiding van een volwassene. En mocht je iemand willen meenemen die geen lid van de vereniging is, is dat ook geen probleem.

Opgeven kan door een email te sturen naar [email protected] Geef je naam en aantal personen door. Als er voldoende belangstelling is, krijg je een betalingsverzoek. Na betaling krijg je een definitieve bevestiging. Annulering is daarna niet meer mogelijk omdat de kaartjes aangeschaft zijn. Wel kan je je kaartje aan iemand anders doorgeven, het is niet persoonsgebonden.

Wij hopen ook dit jaar weer met een gezellige volle bus naar Halle kunnen gaan! Geef je dus snel op (of stel je vragen) via [email protected]!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 541 661 912

Address

Stadlohnallee 7
7595 BP Weerselo